Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
Opće upute, nagrade, razno...
SF/fantasy vijesti
Novi broj
Stari brojevi
SF/fantasy udruga
SF/fantasy konvencija
SF/fantasy pisci, arhive, mrežne novine...
English page
Samo tekst
E-mail
Netscape Navigator Microsoft Internet Explorer
Opera 3.5

Besplatni
diskovni prostor:
Pondi d.o.o.
Tko je kriv?

(Kh-khm... uzmite u obzir da je donji tekst pisan još 1997. i 1999. godine...)

Igor Griner
- je preuzeo na sebe teški posao urednika papirne inačice Via Galacitice, a svojim je hvalevrijednim doprinosom, radom i zalaganjem :-) postigao da se niženavedeni ne mora mučiti mrežnom pripremom većine materijala iz starih brojeva. Osim toga, načinio je i dojmljivu obradu logoa Gaie, kojega još uvijek možete naći na stranici udruge (ako se dobro potrudite tražiti). Ako se jednom smiluje, možda ćete imati priliku stare brojeve čitati i u text-only inačici - uključujući tu i famozne brojeve 1 i 3.

Krunoslav Gernhard - je autarkičnim dekretom uzeo na sebe urednikovanje, pametovanje, kuknjavu, kompletni design i najveći dio htmliranja Via Galactice, tako da sada, ako vam se nešto baš jako ne sviđa, ili ako primijetite kako je nešto trapavo i smotano urađeno, znate kome trebate poslati detaljni opis crknutog štakora e-poštom. (Da, interesantno je to - nekad je glavni pomoćni alat bio Front Page Editor. Jest da je glup i da mu je kod grozan, ali kako je VG-web rastao, ipak je bio koristan. A nova je Via Galactica napisana 'rukom' u Notepadu i umnožena Dreamweaverom 2.0. Vremena se mijenjaju, ne?)


I  naposlijetku, ali ne manje važno, koristim priliku da se zahvalim svima koji su svojim prilozima - dijelovima slagalice - sastavili i izgradili mrežnu Via Galacticu i nadam se da će to činiti i ubuduće.

Evo mene i po treći put!

 

 

Kako se snaći

Upute piscima

Writer's FAQ

Kako je, zapravo, bilo

Tko je kriv

Druge (ne baš važne) stvari


Webtree
SETI.hr
Vidi Top 100
Systematics-Frios
Fiendish Best Award
Croatia.net: stranica mjeseca
Internet Monitor: link tjedna