Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
Opće upute, nagrade, razno...
SF/fantasy vijesti
Novi broj
Stari brojevi
SF/fantasy udruga
SF/fantasy konvencija
SF/fantasy pisci, arhive, mrežne novine...
English page
Samo tekst
E-mail
Netscape Navigator Microsoft Internet Explorer
Opera 3.5

Besplatni
diskovni prostor:
Pondi d.o.o.
Kako se snaći?

Dragi novi posjetitelju,

ovo lijevo su glavni navigacijski gumbi koji predstavljaju glavne dijelove naše Via Galactice: Intro, na kojem ste sad, i gdje se nalaze osnovne obavijesti, Vijesti, koje su ujedno početna stranica, Novi broj našeg fanzina, Stari brojevi, gdje se nalaze gotovo svi prethodni, Gaia, koja sadrži informacije o našoj SF/fantasy udruzi, EsseKon, gdje možete naći podatke o dvije od dosad održanih SF-konvencija u Osijeku, Linkovi, poveznice koje se odnose na SF/fantasy/horror, zatim English, gdje je naš fanzin dijelom preveden i naposlijetku Samo tekst, za posjetitelje sa starijim browserima ili slabijom vezom.

Glavni odjeljci su dalje podijeljeni na manje sekcije, koje se, uglavnom, nalaze s desne strane i isto tako će vam biti na oku i dohvat miša cijelo vrijeme. Dakle, nema nekih velikih problema - sve vam je pred očima, treba samo uporno klikati. Kako budete napredovali, vjerojatno ćete naići i na starije dijelove, gdje se može naići na nekadašnji, crno-zeleni design. Ukupno, ima prilično toga za vidjeti.

Molimo, ne krivite poslije nas za HT račun :-)


Iako ćete vjerojatno sami naići na ostatke starog layouta, posebno smo ovdje ostavili i sačuvali dvije stranice, za podsjećanje na nekadašnji izgled
- prve stranice Via Galactice, i
- tzv. "potpune" prve stranice (dijelovi ukupno oko 200 kb) ...jer, naravno, mislimo da ih vrijedi vidjeti. Ako baš nemate pametnijeg posla :-)


Inače, Via Galactica najbolje izgleda na 1024x768 large fonts, true color, podnošljiva je i na 800x600, a potpuno je svejedno s kojim je browserom gledate... ali preporučamo novije inačice.

Evo mene i po treći put!

 

 

Kako se snaći

Upute piscima

Writer's FAQ

Kako je, zapravo, bilo

Tko je kriv

Druge (ne baš važne) stvari


Webtree
SETI.hr
Vidi Top 100
Systematics-Frios
Fiendish Best Award
Croatia.net: stranica mjeseca
Internet Monitor: link tjedna