Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
Opće upute, nagrade, razno...
SF/fantasy vijesti
Novi broj
Stari brojevi
SF/fantasy udruga
SF/fantasy konvencija
SF/fantasy pisci, arhive, mrežne novine...
English page
Samo tekst
E-mail
Netscape Navigator Microsoft Internet Explorer
Opera 3.5

Besplatni
diskovni prostor:
Pondi d.o.o.
Druge (ne baš važne) stvari

(Kh-khm... uzmite u obzir da je donji tekst pisan još 1997. godine...)

Tja... svaka kuća ima svoju ostavu, pa bi tako i "Via Galactica" trebala imati svoj špajz - mjesto kamo će biti stavljene stvari koje nikamo drugamo ne pripadaju, a baš da se ne bace, onako, pričuve radi. Ili možda stvari koje bi netko htio reći, a nema gdje drugdje :-) No, ne brinite se, zasad ih nema baš puno. Tako će se ovdje naći, recimo, URL programčića pomoću kojega će vam .mid datoteke zvučati kao uradci simfonijskih orkestara, čak i ako nemate AWE 32 Blaster - a ne radi se o nekakvom skupom plug-inu. Evo ovdje:

WinGroove

A recimo da vam je muka od Explorera, (i jednog i drugog :-) ), i želite malen, stabilan, brz i kvalitetan Win95 program, kojega možete rabiti kao file manager, koji ima ugrađen zip/unzip (podržava sve kompresijske formate kojih se možete sjetiti), posve je konfigurabilan i još uz to, vjerovali ili ne, u cijelosti dostupan na hrvatskom jeziku. Radi se o vrlo jeftinom, posve funkcionalnom shareware uratku, jedinom pravom Win95 / Win3.1x nasljedniku legendarnog Norton Commandera za DOS. Naći ga možete ovdje:

Windows Commander

Vjerujem da će s vremenom biti još toga.

Evo mene i po treći put!

 

 

Kako se snaći

Upute piscima

Writer's FAQ

Kako je, zapravo, bilo

Tko je kriv

Druge (ne baš važne) stvari


Webtree
SETI.hr
Vidi Top 100
Systematics-Frios
Fiendish Best Award
Croatia.net: stranica mjeseca
Internet Monitor: link tjedna